Skip to main content
0

Lever bjælkehuse op til nutidens krav?

Nutidens krav til opførelse af huse har ændret sig meget både i forhold til energi-rigtigt byggeri og en hurtigere byggeproces og her kan bjælkehusene sagtens være med.

Bjælkehuset bliver fejlagtigt af nogle opfattet som en gammeldags og forældet måde at bygge huse på, men reelt er bjælkerne en af de hurtigste måder at få lukket et nyt hus på, så alle materialer forbliver tørre og sunde.

Hos Christian Panbo behøver du på ingen måde at gå på kompromis, når du vælger et at bygge bjælkehus. Vi synes, at der findes mange gode argumenter for, hvorfor du skal opføre dit nye hus som et bjælkehus.

Bjælkerne har en særdeles høj isoleringsevne.

Du har masser af muligheder for individuel tilpasninger. Dette gælder såvel bjælkehusets facade ligesom indretning i bjælkehuset. Spær er selvbærende på ydervæggene, så indvendigt kan alle vægge flyttes rundt.

Et bjælkehus er hurtigt at opbygge.

Du bestemmer om der skal være knudesamlinger i hjørnerne eller om hjørnerne skal være glatte, eventuelt med et afslutningsbræt i stedet for knuderne. Det er en smags-sag.

Sammen med Christian Panbo kan du opføre dit bjælkehus som både selvbyg, medbyg eller færdigbyg. Prisen for det færdige bjælkehus afhænger derfor også af, hvor meget du vil engagere dig i selve byggeprocessen af dit nye bjælkehus.

– Altså hvorvidt du ønsker at opføre bjælkehuset som selvbyg, medbyg eller færdigbyg.

Du kan læse mere om bjælkehuse her

Et 150 m2 bjælkehus under opførelse i 2013:

Som det fremgår af vores særlige tilbudspris-eksempel på bjælkehuset Granvang kan selve standard byggesættet købes for 452.000 kr.

Materialerne er til vores tilbuds-længehus og inkluderer alle tømrer-, snedker- og glasmaterialer incl 3-lags ruder i vinduer/døre og incl hvidmalede udhængsbrædder, hvidmalede stern- og vindbrædder samt gerigter. Det er på mange punkter fremtidssikret til bygningsreglementet år 2020.

Selve opstilling og montering af bjælkehuset koster omkring 286.000 kr – og det er her kan du spare penge ved at opføre som selvbyg eller medbyg. Opstilling af bjælkehuset kræver naturligvis at du har alle de øvrige poster på plads i forhold til en byggemodnet grund, fundament, kloak med mere.

Du kan se hele priseksemplet på bjælkehuset Granvang her 

Se mere

Close Menu
  • da