Træhuse til salg – individuelt træhus, byg selv træhus

Hos Christian Panbo A/S bygger vi varme og dejlige træhuse til salg. Vælg naturens egne materialer

Hos Christian Panbo A/S behersker vi kunsten at tænke på dig og din families sunde boligbehov samtidig med, at vi også tilgodeser miljøet og vores efterkommere. Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre, hvad vi gør.

Når vi opfører et træhus i bjælker efter dine ønsker og specifikationer, anvender vi økologisk langsomt voksende grantræ fra den rene natur i Lapland. Vores varme træhuse er lavenergihuse og har stærke og langtidsholdbare bjælker udvendigt i kombination med en god indvendig isolering og en stærk konstruktion. Det naturlige og økologiske træhus danner den perfekte ramme omkring familien og medvirker samtidig til en minimering af allergi- og astmaproblemer. Har man på et tidspunkt i tilværelsen prøvet at bo i et godt træhus ved man, at indeklimaet simpelthen er unikt og byder på en varme, som ingen andre materialer kan konkurrere med. Et Christian Panbo lavenergi træhus i bjælker er astma- og allergivenligt - og perfekt til at danne ramme om et familieliv præget af sundhed og velvære.

Se vores mange eksempler på tidligere opførte træhuse til salg eller byg selv et træhus. Vi tilbyder træhuse helt efter dit eget design og i din foretrukne størrelse, Kontakt os gerne for en indledende drøftelse om dit drømmehus, hvor du også kan bidrage med eventuelt af dig selv foretrukne byg selv aktiviteter.

Byg selv et træhus i økologisk grantræ fra Lapland eller lad Christian Panbo A/S bygge det for dig

Et træhus i bjælker baseret på økologisk grantræ fra den rene natur i Lapland er både sund fornuft og god økonomi. Oplev indeklimaet i et godt træhus – og du vil altid fortrække at bo i et træhus.

Hos Christian Panbo A/S bygger vi altid lune træhuse efter dine ønsker og krav, træhuse i et design, som imødekommer din families behov og dine specifikationer. Kontakt os gerne snarest muligt og lad os berette mere om et byg selv eller nøglefærdigt træhus.