Daginstitution Bakkebo i Aabenraa

Udtalelser vedrørende byggeriet

Borgmesteren:
Et byggeri som vores børnehave/institution, betyder som regel lang ventetid på bevilling af de offentlige midler. Derfor var det en endnu større glæde, at vi har kunnet bygge dette bjælkehus for omkring det halve af de normale udgifter til sådan en institution og uden at skulle gå på kompromis med størrelse, klima og støj eller med velbefindende for vores børn og medarbejdere.

Selv ved de mindste detaljer har vi kunnet være deltagende og har selv taget de endelige beslutninger.
Vi har fået vores egen ”indretning” for billige penge og råder i dag over ideelle pladsforhold med 10 m2 pr. barn.

Afdelingsleder for Børneinstitutioner:
- En absolut positiv oplevelse at få bygget institutionen som et træhus i bjælker.
En del af vores børn og ansatte lider af allergi, men som tydeligt er blevet forbedret efter indflytningen i vores nye bjælkehus. De indtager ikke længere så meget medicin. Tydeligt er også den gode akustik i træhuset og den dermed forbundne nedsættelse af det daglige støjniveau.

Leder af Børnehuset Bakkebo:
Vi befinder os aldeles godt tilpas i vores Bjælkehus. Indeklimaet er usammenligneligt og vi har kunnet konstatere, at hyppigheden af sygdomstilfælde hos børnene, erfaringsmæssigt set i forhold til andre institutioner, er gået væsentligt tilbage. Vores indretning viser sig også i hverdagen at være meget funktionel og let at vedligeholde.