Historie - Individuelle træhuse i bjælker

Christian Panbo er den originale leverandør og fremstiller af individuelle træhuse i bjælker. Vi har historie og høj kvalitet som varemærke for træhuse i bjælker.

Christian Panbo har personligt 50 års erfaring med fremstilling og opstilling af træhuse i bjælker.
Christians far startede i 1950 bjælkehuse byggeriet i Danmark og derfor har Christian naturligt været involveret igennem hele livet. Han er uddannet tømrer og senere også bygningskonstruktør, som gør, at han let kan sætte sig ind i byggeriets forskellige faser og spørgsmål.

Siden 1994 har Christian haft egen fabrik og kontor i Aabenraa, hvor tradition og fornyelse går op i en højere enhed. Her er alt er opført i bjælker og materialer, som de individuelle træhuse, vi leverer til alle nybyggerier.

Vi følger selvfølgelig med i udviklingen indenfor alt nybyggeri af træhuse i bjælker. Det gælder såvel materialer, energirigtige lavenergihuse, passivhuse og byggetrends i øvrigt. Vi har de bedste bjælker på markedet samt den stærkeste konstruktion fra yderst til inderst og vi tilpasser os Jeres individuelle ønsker og behov.

Christian Panbo har kørt mange individuelle træhuse i bjælker til familier i forskellige lande i Europa, også fået sejlet træhuse til Grønland. Flere bygherrer har købt byggesæt nummer 2 og byggesæt nummer 3 til deres træhus hos os.

At bygge et træhus i bjælker er en tillidssag . Vi har historien og dermed erfaringen i et og samme firma.
Fremstilling af Jeres træhus er ikke akkordarbejde, idet forarbejdningen sker ved dygtige medarbejderes udførelse og kontrol, med vægten lagt på korrekthed frem for tempo.

Det er jeres tryghed samt garanti for en succesfuld byggeoplevelse. Fleksibilitet, erfaring og kompetence samt overholdelse af aftaler er en selvfølge hos os.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.