Hvorfor bygge træhuse i bjælker

At bygge træhuse giver bedre velvære for hele familien - også for astma og allergikere.

Det er sund fornuft at bygge træhuse i bjælker, fordi hele familien kan flytte ind i et tørt hus uden fugt og beton eller cement.

At bygge træhuse i bjælker har vist sig, at betyde meget for familiens velvære og trivsel. Blandt andet har mange familier fortalt, hvordan de ikke behøver allergi- eller astmamedicin efter nogen tid i deres træhuse fra Christian Panbo.

Vi har fulgt familier i disse gedigne gode naturlige boliger bygget lige siden 1950-erne. Mange familier har lavet tilbygninger i deres træhuse eller solgt træhuset og bygget større eller mindre afhængig af behovet, men der har ikke været tvivl i deres sind, om at de igen skal bygge træhuse i bjælker.

Økonomisk sund fornuft i træhuse

Det er også sund fornuft at bygge træhuse i bjælker, fordi det – i modsætning til de fleste murstenshuse og eller beklædte huse – i et træhus er muligt at være med til selv at bygge huset. Der er mange penge at tjene, når man selv kan udføre opbygningen, måske få træhuset lukket fuldstændigt udvendigt af håndværkere og derefter selv udføre det indvendige arbejde. Hos Christian Panbo kan I bygge træhuse som Selvbyg, Medbyg eller Færdigbyg.

  • At bygge træhuse i bjælker giver en forholdsvis hurtig byggeperiode, fra udgravning til fundament starter og til hele familien kan flytte ind i et tørt og færdigt hus.
  • Et træhus i bjælker med liv, stil og sjæl indeholder masser af glæde og velvære for hele familien.

Prøv at bo i et træhus opført i bjælker

Hvis I er i tvivl om I skal bygge et træhus i bjælker eller et murstenshus eller andet, så har vi løsningen. Prøv at bo i et træhus i bjælker fra Christian Panbo ! Vi har i Tyskland et prøvehus med 4-6 sovepladser velbeliggende i fantastisk naturområde 4 timers kørsel fra grænsen. Se eventuelt www.christianpanbo.dk/nyheder/prov-at-bo-i-et-traehus-opfort-i-bjaelker.html