Fordele ved et træhus i bjælker fra Christian Panbo

Træhuse i bjælker fra Christian Panbo opbygges udelukkende af ovntørret kernetræ fra grantræer i Nordsverige/Lapland. Hver bjælke er stemplet fra savværket, som dokumentation.

 1. Et træhus i bjælker er altid et tørt hus at flytte ind i. Uanset årstiden kan træhuset tages i brug straks det er færdigt. I træhusene er der er ikke fugtige rum og vægge, der skal udtørres inden indflytning.
 2. Indeklimaet er sundt og behageligt, blandt andet fordi træhuset i bjælker ikke har været våd og fugtigt. Der er ikke noget, som først skal udtørres som i murstenshuse eller lignende huse.
 3. Vi har mange eksempler på allergikere og astmatikere, der har fået nedsat medicinforbruget væsentligt efter indflytning i vore træhuse i bjælker. Også konkrete meldinger fra træhus - børneinstitutioner opført i bjælker fra Lapland og beklædt med sunde tørre lyddæmpende materialer, hvor børn og voksne har mindre medicinforbrug.
 4. Der er en kort byggetid for opførelse af et træhus i bjælker fra Christian Panbo. Opsætning af ydervægge og spær tager kun få dage, så er det klar til rejsegilde. Byggetiden på et træhus fra Christian Panbo er i gennemsnit omkring 3 måneder fra 1. spadestik til sidste liste.
 5. Et træhus fra Christian Panbo har som standard et stort udhæng, der beskytter ydervæggene rigtig godt.
 6. Der er ingen udvendige søm og skruer, der skæmmer huset og nedbryder træet. Al skruearbejde udføres indefra, hvilket gør træhuset i bjælker ekstra robust og let at bygge.
 7. Standardkonstruktionen i et træhus i bjælker fra Christian Panbo er med så meget isolering at huset bliver et lavenergihus.
 8. Et træhus fra Christian Panbo er udefra blandt andet karakteriseret ved knudesamlinger i hjørnerne, men såfremt I ikke ønsker disse knudesamlinger i hjørnerne, kan træhuset i bjælker sagtens opføres uden.
 9. Energiforbruget i træhuse fra Christian Panbo er minimale. Bjælken på 7 cm isolerer ligeså godt som adskillige mursten og kombineret med den store mængde af isolering, er træhuset i bjælker særlig billigt at varme op.
 10. Som selvbygger eller medbygger af et træhus i bjælker fra Christian Panbo er der rigtig mange penge at tjene. Vi leverer et ringbind med opbygningsvejledning til hvert eneste træhus.
 11. Vi besøger byggepladsen den 1. dag og sikrer at I kommer godt i gang med at bygge jeres spændende træhus.
 12. Hotline i byggefasen til firmaet Christian Panbo sikrer, at I ikke behøver at gå i stå, hvis et spørgsmål om opførelsen af jeres træhus i bjælker dukker op i weekenden.

Christian Panbo bygger individuelle træhuse i bjælker efter jeres ønsker og behov.

Det behøver ikke at være dyrere at bygge sit eget personlige træhus i bjælker end at bygge et af vores egne husforslag .Hvis der går samme mængde materialer til træhuset, ja så er prisen den samme. Vi udregner gerne et tilbud på drømmehuset efter jeres skitse.

For Christian Panbo er intet træhus for småt og intet træhus er for stort. Vi har erfaringen og er på alle områder en solid partner, hvor I kan være trygge både før, under og efter byggeriet.

Et træhus i bjælker fra Christian Panbo er altid et sikkert valg.